تاريخ انتشار : 1396/06/07 - 08:31 كد :361
نشست مشترک سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی با کارکنان

در نشست مشترک سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی با کارکنان عنوان شد :

وهابی : تصویب کاهش شهریه و عدم افزایش آن تا سقف 50٪ در مقاطع کاردانی و کارشناسی توسط ریاست عالیه دانشگاه

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین پس از بازدید از حوزه‌های مختلف در طول هفته گذشته از تلاش کارکنان واحد تقدیرنمود. وی همچنین از تصویب کاهش شهریه و عدم افزایش آن تا 50٪ در سال تحصیلی جدید در مقاطع کاردانی و کارشناسی خبر داد. وی اظهار داشت با مصوبه هیأت امنای استان و حمایت بی‌شائبه ریاست عالیه دانشگاه در سال تحصیلی جدید، در برخی از مقاطع  کاردانی و کارشناسی حسب اعلام مرکز آزمون دانشگاه نه تنها هیچ‌گونه افزایش شهریه نخواهیم داشت بلکه از کاهش50 درصدی آن نیز برخوردار خواهیم شد. دکتروهابی ضمن خورسندی از حضور آقای پوربافرانی نماینده مردم نایین و خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی، در جلسه هیأت امنای استان که در طول 25 سال قدمت این دانشگاه چنین اتفاقی مسبوق به سابقه نبوده از حمایت ایشان درخصوص احیای رشته پرستاری و کمک به راه‌اندازی رشته‌های کاردانی فوریت‌های پزشکی، کارشناسی هوش‌بری،اتاق عمل وعلوم آزمایشگاهی که مورد استقبال چشمگیر داوطلبان رشته‌های علوم تجربی می باشد قدردانی نمود.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین از تخصیص تسهیلات کم بهره بانک ملی شعبه نایین به کارکنان دانشگاه طی دیدارش با مسئولان این بانک خبر داد که علاقه‌مندان می توانند با مراجعه به حوزه مالی و تسهیلات اعتباری واحد و اخذ معرفی نامه، از تسهیلات مذکور بهره‌مند شوند.

جلال وهابی همابادی با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید خواستار تعامل هرچه بیشتر حوزه شهریه و صندوق رفاه دانشجویی با دانشجویان جدید الورود گردید و در پایان ضمن تشکر از حوزه حراست خواهان تلاش هرچه بیشتر جهت ایجاد جو همدلی، صمیمیت و توسعه روابط میان فردی کارکنان دانشگاه شد.

منبع خبر : روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نائین