تاريخ انتشار : 1394/10/10 - 14:38 كد :335
بازدید سرزده دبیر هیأت امنا به همراه رئیس دبیرخانه استان از دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد نایین
در روز پنج شنبه مورخ 94/10/10 دکتر فروغی دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به اتفاق دکتر نقش سرپرست دبیرخانه هیأت امنای استان به طور سرزده از این واحد دانشگاهی بازدید نمودند.

در روز پنج شنبه مورخ 94/10/10 دکتر فروغی دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه  آزاد اسلامی به اتفاق دکتر نقش سرپرست دبیرخانه هیأت امنای استان به طور سرزده از این واحد دانشگاهی بازدید نمودند.

در این دیدار، نشستی صمیمانه با اعضای هیأت رئیسه و کارکنان واحد در محل سالن جلسات ساختمان مرکزی برگزار گردید.

ستاری رئیس واحد ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به مسئولان استان که برای اولین بار به صورت سرزده از این واحد دانشگاهی بازدید نمودند، ضمن گزارشی از وضعیت کنونی دانشگاه و سیاست های اتخاذ شده هیأت رئیسه دانشگاه جهت برون رفت از بحران را تشریح نمود.

دکتر فروغی حضور سرزده خود را جلوگیری از تشریفات اداری در راستای کاهش هزینه ها و آشنایی نزدیک با مشکلات بیان نمود و با اظهار خشنودی از اقدامات انجام یافته در این دانشگاه در خصوص همدلی و همکاری کارکنان و نقش بسزای آنان در مدیریت بحران و بهبود بهره وری، رهنمودهای سودمندی ارائه نمود. متعاقب آن دکتر نقش گزارش تبدیل وضعیت این واحد را از زیان ده در سال های 91 و 92 به عادی در سال 93 که در طی رصد مستمر اقدامات مسئولان از طریق کنترل هزینه ها صورت گرفته بود، به استماع حضار رساند.

در پایان جلسه مشکلات کارکنان در زمینه های مختلف مطرح و راهکارهای لازم برای رفع موانع از سوی مسئولین مربوطه ارائه گردید.

منبع خبر : روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نائین