تاريخ انتشار : 1394/07/09 - 08:24 كد :317
تمدید مهلت ثبت نام تكميل ظرفيت دانشگاه آزاد اسلامي
ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون هاي دكتري تخصصي و كارشناسي ارشد و رشته هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي كه از روز دوشنبه ۶ مهر آغاز شده ، تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۱ مهر ادامه خواهد داشت.

اطلاعات تكميلي در خصوص ثبت نام تكميل ظرفيت دانشگاه آزاد اسلامي

ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون هاي دكتري تخصصي و كارشناسي ارشد و رشته هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي كه از روز دوشنبه ۶ مهر آغاز شده همچنان ادامه دارد.

دكتر علوي فاضل معاون سنجش و پذيرش دانشگاه اعلام كرد:« جهت رفاه حال دانشجويان و با در نظر گرفتن طرح بومي گزيني، كليه اقدامات لازم جهت به روز رساني سايت انجام پذيرفته و تعدادي رشته/محل جديد كه مصوبه آنها پس از انتشار دفترچه هاي آزمون صادر شده، در استان هاي مختلف به ليست رشته/محل هايي كه داوطلبان امكان انتخاب آن را دارند، اضافه شده است.»

وي تأكيد كرد:« كليه تسهيلات لازم جهت ويرايش رشته/محل هاي انتخابي اين متقاضيان فراهم گرديده است.»

ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون هاي دكتري تخصصي و كارشناسي ارشد و رشته هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۱ مهر ادامه خواهد داشت.

روابط عمومي معاونت سنجش و پذيرش