تاريخ انتشار : 1394/06/15 - 09:48 كد :310
اجرای طرح ویزیت رایگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نائین
طرح ویزیت رایگان توسط تیم پزشکی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین برگزار شد. کادر پزشکان متخصص از تاریخ 13 الی 15 شهریور ماه 94 در محل ساختمان شماره 2 دانشگاه آزاد اسلامی واحدنائین مستقر شدند.

ویزیت رایگان همراه با توزیع اقلام دارویی و در صورت نیاز عمل جراحی به مدت 3 روز توسط کادر متخصص پزشکی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در شهرهای نائین و انارک صورت پذیرفت.
کادر پزشکان از تاریخ 13 الی 15 شهریور ماه 94 در محل ساختمان شماره 2 دانشگاه آزاد اسلامی واحدنائین مستقر شدند.

سرهنگ دکتر خلیل علیان با اشاره به سابقه اجرای طرح حضور کادر پزشکی ارتش در نقاط مخحتلف کشور افزود : این طرح در نائین با همکاری فرمانداری با ایجاد بیمارستان صحرایی و انتقال کلیه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و دارویی سیار با حضور متخصصین به منظور خدمت رسانی رایگان به مردم شهرستان انجام شد.

متخصصین چشم، ارتوپد، زنان و زایمان، اطفال، داخلی ، قلب و عروق، اورولوژی، جراحی، دندانپزشکی و مشاور در روانشناسی این تیم پزشکی را همراهی می کردند.

هم چنین در راستای تعامل با فرمانداری شهرستان و در راستای اجرای هرچه باشکوهتر رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت، این واحد دانشگاهی اقدام به اسکان حدود 70 نفر از پرسنل گرانقدر نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی نموده است.

منبع خبر : روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نائین